english


BRASSBROTHERS & -SISTERS

Houd je van Brassmuziek? Houd je van klassiek? Houd je van jazz? En draag je ons een warm hart toe?
Sluit je dan nu aan bij de BRASSBROTHERS en -SISTERS! Met jouw steun kunnen we je ‒ ook in de toekomst ‒ blijven betoveren met fantastische optredens vol weergaloze muziek op topniveau.
Als BRASSBROTHER of -SISTER krijg je van ons de VIP-status! Zo kun je onze concerten tegen gereduceerd tarief bijwonen. Daarnaast houden we je als eerste uitgebreid op de hoogte van al onze nieuwtjes en activiteiten. Bovendien bestaat voor BRASSBROTHERS en -SISTERS de mogelijkheid om ons tegen een gereduceerd tarief te boeken. Wacht dus niet langer en meld je vandaag nog aan!
We kunnen jouw steun goed gebruiken.

Iedereen is welkom in onze brassbrotherhood! Voor € 50,- per jaar begeef je je niet alleen in goed gezelschap, maar geniet je ook van alle voordelen die het brassbrother en -sisterschap met zich meebrengt. Voor slechts
€ 25,- meer deel je het brassbrother en -sisterschap met een familielid en genieten jullie met zijn tweeën.
Ook bedrijven zijn meer dan welkom. Voor elke bedrijfsvorm bieden we een op maat gesneden lidmaatschap. Wil je weten hoe dat voor jouw bedrijf eruit ziet? Aarzel dan niet om contact op te nemen!
Aanmelden bij de BRASSBROTHERS en -SISTERS? Of behoefte aan meer informatie?
Stuur een e-mailtje met je naam, adresgegevens en telefoonnummer naar           brassbrothers@newbrassdirections.com. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

new brass directions

leden

agenda

media

brassbrothers

links

contact